Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Naša zgodba

Zagotovo za vsakogar, ki dela v gostinstvu, ni večjega zadovoljstva kot videti nasmejane obraze svojih gostov. Da bi jih navdušili s ponudbo sladoleda, slaščic in pijače, morate biti drugačni. Za to je potrebnega kar veliko truda, pojavi pa se tudi nemalo stroškov. Naložba v lastno proizvodno opremo ter izobraženi in ustvarjalni sodelavci, ki znajo pripraviti slastne kreacije, lahko predstavljajo velik izziv in so nemalokrat težko uresničljivi.

Zato smo pod okriljem dolce.si na enem mestu združili ponudbo, za katero boste vedno prepričani, da bo zadovoljila vaše goste. Dosegli smo, da nekomu, ki želi začeti posel s sladoledom in slaščicami, ni treba zagnati lastne proizvodnje. Premis sladoled ter torte in krostate Dolcefreddo Moralberti so tako okusni in estetski, kot bi jih pravkar pripravili vi sami. Želeli smo ustvariti ponudbo, s katero boste vašim gostom vedno s ponosom postregli. Ob tem, ko jim boste na mizo prinesli vrhunsko kakovost, pa ne boste obremenjeni z izzivi, ki jih prinaša lastna proizvodnja.

Naš navdih je izhajal iz malenkosti, ki delajo življenje lepše in slajše – uživanje mrzlega sladkega priboljška v zapeljivem poletnem dnevu, druženje ob dobri hrani ter deljenje iskrenih in preprostih užitkov s svojimi ljubljenimi. Veseli smo, da vam lahko ponudimo izdelke, ki te dragocene vsakdanje trenutke zaobjamejo na izviren, izpopolnjen in nedvomno svojstvnen način.

Spoznajmo se.

Tu smo za vas, da boste vedno strankam ponudili le najboljše.